avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asociata la o intreprindere familiala - pentru CCC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asociata la o intreprindere familiala - pentru CCC trebuie sa ma retrag sau sa suspend activitatea?

am lucrat in invatamant 12 luni inainte de a naste copilul si am dreptul la ccc, dar am fost si sunt inca asociata la o interprindere familiala care nu are venit mai mare de 3000 de lei pe an. ce trebuie sa fac? pentru a intra in ccc trebuie sa ma retrag de la asociere (specific faptul ca suntem doar doi asociati), sau pot sa merg in continuare cu activitatea tinad cont ca nu avem castig mai mare de 3000 de lei pe an?
Cel mai recent răspuns: ana-maria_sandu , utilizator 18:48, 27 August 2015
multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului berescu_laura berescu_laura buna ziua!Am o interprindere individuala si sunt insarcinata..As vrea sa stiu daca trebuie sa imi suspend activitatea pentru a beneficia de alocatia de ... (vezi toată discuția)
Legea nr 126/2014 se aplica in lipsa publicarii normelor de aplicare? Agnes2015 Agnes2015 Se suspenda sau NU plata indemnizatiei pentru cresterea copilului in cazul in care persoana indreptatita realizeaza venituri supuse impozitului, prin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil silviub1234 silviub1234 In prezent ma aflu in concediu crestere copil pentru 2 ani si primesc indemnizatie crestere copil de 750 ron. Am citit ca am dreptul sa inregistrez venituri de ... (vezi toată discuția)