avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile copilului

Buna ziua.Am o verisoara de 18 ani care are un copil de 1 an.La data cand sa nascut copilul mama era minora iar bunica copilului a semnat ca ea are grija de copil pana la data in care mama devine majora.Bunica a stat cu nepotelul, cu fiica si cu iubitul acesteia(tatal copilului)pana la varsta de 3 luni iar apoi aceasta sa reintors la domiciliu propiu.Dupa o jumatate de luna mama a adus copilul bunicii si a plecat in alta localitate iar mai apoi a plecat in Germania(lucrul acesta aflandu-l ulterior).Bunica paterna se prostitueaza, iar tatal este un mare impatimit al jocurilor de noroc,avand varsta de 26 de ani! In perioada cat mama copilului a stat cu iubitul acesta o punea sa se prostitueze.Din luna mai tatal nu a mai dat nici un semn de viata iar mama copilului doar da un telefon din cand in cand…ultima oara cand la vizitat a venit acasa la domiciliu matern doar pentru o ora! Ce se poate face ca copilul sa poata ramana in grija bunicilor sau cel putin sa nu poata scoate copilul din tara deoarece ne este frica sa nu il ia sau sa
il duca in alta tara pentru ca nu este o mama responsabila ,iar ea ar dori(din spusele ei) sa il ia ca cica alocatia e mai mare in Germania decat la noi in tara nu ca ar iubi asa mult copilul.Tin sa aduc la cunostinta ca mama copilului nu mai sta impreuna cu tatal copilului ci sta cu un foarte bun prieten de al tatalui si ca ea a avut probleme de comportament de mica ajungand de foarte multe ori cu ea la politie pentru diverse lucruri! Am fost sa anuntam la primarie pe doamna care se ocupa cu asistenta sociala si ne-a trantit usa in nas deoarece nu tine de dansa…Unde sa merg si ce ma indrumati sa fac.Eu sunt si nasa copilului si eu impreuna cu bunicii ne ocupam de copil.Nu se poate ca ea sa ne ia copilul in contextul in care ea nici macar de propia persoana nu poate avea grija!Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: elena_2015 , utilizator 19:05, 26 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil elly_nena elly_nena buna seara si ma iertati de deranj as vrea sa va cer un sfat ajutorul daca puteti e o problema delicata despre un copil abandonat de mama ramas in custodia ... (vezi toată discuția)
Copil adus in tara de bunica dodorel62 dodorel62 Sotia vrea sa mearga in strainatate sa aduca pe nepotel in Romania si sa-l inscrie la gradinita in tara ,dar si ea lucreaza in strainatate ,iar pe perioada cat ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa castige tatal custodia copilului? diana244 diana244 Buna ziua! Mama copilului a plecat cu prietenul cel mai bun al tatalui in chirie chiar inainte ca cei doi sa se casatoreasca. Copilul de cinci ani s-a mutat ... (vezi toată discuția)