avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie copil nr 1, stimulent copil nr. 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie copil nr 1, stimulent copil nr. 2

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie:
Am un baietel in varsta de 2 ani si 10 luni pentru care sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani si 10 luni si doua saptamani Dupa care voi incepe serviciul si va intra sotul in CIC o luna si jumatate. Mai am inca un baietel in varsta de 1 an si jumatate pentru care primeam un stimulent de 600 lei.
Intrebarile mele sunt:
1) Eu pot beneficia de stimulent de insertie pentru copilul nr.1 pana implineste 3 ani (are certificat de handicap) si ulterior pentru copilul nr 2 pana va implini varsta de 2 ani?
2) In perioada CIC a sotului va primi stimulentul pt copilul nr. 2 in val de 600 lei? Trebuie sa depuna vreun dosar la primarie?

Cu multumiri,

Emilia Nicolau

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:29, 31 August 2015
Puneti intrebarea la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bebe cu handicap, stimulent pentru bebe 2 emilianicolau emilianicolau Buna ziua, Am un baietel in varsta de 1 an si 10 luni si inca unul de 6 luni. Mentionez ca primul are certificat de handicap, pe baza caruia am facut anul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie corinalu corinalu Buna ziua, Copilul meu implineste 11 luni pe 11.06. Imi voi relua activitatea pe 10.06 pt a putea beneficia de stimulent de insertie. Am insa urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pavelioana pavelioana Beneficiez de stimulent de insertie pentru primul copil nascut in Iunie 2014, (fara sa fi intrat in concediu, am solicitat direct stimulent), al doilea copil ... (vezi toată discuția)