avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire catre societate aflata in faliment
Discuție deschisă în Executare silită

poprire catre societate aflata in faliment

Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca am poprire pe salariu catre Astra asigurari in urma unei asigurari facute si nu a avut acoperire si s-a intamplat accident. Astra a reparat masina in cauza dupa care m-a dat in judecata sa recupereze banii pe reparatii. A castigat si m-a executat silit acum un an. Si as mai avea de plata cam un an si ceva....

Intrebarea este: in situatia in care Astra a intrat in faliment, pot face ceva sa nu mai am conturile poprite/incetarea popririi sau suspendarea popririi?

Va multumesc mult pentru ajutor si lamuriri.
Cel mai recent răspuns: catalin8503 , utilizator 12:53, 31 August 2015
Nu ma ajuta nimeni si pe mine cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc catalin8503 catalin8503 Buna ziua. Speta in mare este urmatoarea: Am avut un litigiu cu astra asigurari in urma unei polite ce nu a avut acoperire. Am fost executat silit (poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)