avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arendare Cladiri Agricole
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arendare Cladiri Agricole

Buna ziua,

Se poate face arenda pe o CLADIRE AGRICOLA? Permite legea asa ceva?

In vederea depunerii unui dosar pt accesarea de fonduri europene pentru Instalarea Tanarului Fermier, mi s-a solicitat trecerea activitatii agricole pe un PFA ceea ce am si facut.

Acum am activitatea agricola pe PFA (declarat la finante si platit impozit pe norma de venit) insa gospodaria agricola (casa, grajd, teren agricol) a ramas pe Persoana Fizica.

Cei de la Fonduri suntin ca nu e suficient un Comodat pentru Cladirea Agricola denumita GRAJD (persoana fizica sa cedeze folosinta in favoarea PFA) ci ca trebuie sa fac ARENDA pt Cladire la fel ca si pentru teren agricol... se poate asa ceva?

Multumesc Anticipat
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
dutadx, utilizator

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru cultivarea catinei GYOGYO GYOGYO Buna seara.Am si eu o intrebare.Mama are un teren de 15 ari pe care am cultivat legume.A-si vrea sa cultivez catina pe acest teren.Cum pot sa ma inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene TomsaIonut TomsaIonut Buna ziua.Daca ma poate ajuta si pe cine cineva,am ceva nelamuriri legate de fondurile europene.As dori sa accesez si eu fonduri europene ,mai exact masura de ... (vezi toată discuția)