avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DATORIE LA CNAS PENSIONAR CU VENIT SUPLIMENTAR
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DATORIE LA CNAS PENSIONAR CU VENIT SUPLIMENTAR

Buna ziua,

Va deranjez cu rugamintea sa ma ajutati cu problema aparuta in cazul mamei mele, care a primit o notificare conform careia ar trebui sa returneze o suma de bani la Casa de Sanatate pt medicamente compensate necuvenit.
Acest lucru se datoreaza veniturilor suplimentare avute; nestiind nimic despre aceste venituri am cerut de la Finante o declaratie de venit explicita si rezulta ca ar avea ceva dividende la SIF in valoare de 7 lei.
Oricum cu suma aceasta nu depaseste valoarea de 700 lei.
In acest caz mai trebuie returnata suma de bani respectiva???

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:45, 28 August 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o contestatie pe care sa o depuneti si la Casa si la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cnas referitor la programului pentru compensarea cu 90% a medicamentelor Ibee Ibee Buna ziua, In numele bunicii mele as dori sa cer un sfat legat de situatia cu care se confrunta. De curand a primit o notificare de la CNAS care ii aduce ... (vezi toată discuția)
Notificare cnas recuperare sume necuvenite StefanL61 StefanL61 In 8 februarie 2017 am primit de la CNAS o notificare pentru returnarea unor sume intrucat as fi beneficiat necuvenit de prevederile Programului pentru ... (vezi toată discuția)
Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)