avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... anularea contractului cu distrigaz
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

anularea contractului cu distrigaz

Daca reteaua ,instalatia propriuzisa ,este veche ,iar din aceasta cauza distribuitorul de gaz este nevoit sa debranseze ,sa sisteze distributia de gaz,acelasi distribuitor imi poate anula contractul?
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: corneo , utilizator 14:00, 30 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru lamuriri!o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare centrala intr-un apartament de bloc manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce anume pasi trebie urmati pentru a-mi putea monta centrala intr-un apartament dintr-un bloc. Va multumesc (vezi toată discuția)
Debransare gaz tomasso tomasso Unii proprietari declara ca s-au debransat de la reteaua de distributie gaz si utilizeaza plita electrica motiv pt. care soliicita sa numai fie trecuti cu ... (vezi toată discuția)
Centrala termica Andra B Andra B Buna ziua. Sunt in curs de a achizitiona un apartament in Bucuresti.actele vor fi gata saptamana viitoare.In acest apartament nu a mai locuit nimeni de 7 ani ... (vezi toată discuția)