avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare intre parinti si copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare intre parinti si copii

Cum pot obtine o copie al contractului de vanzare-cumparare cu uzufruct viager incheiat intre parintii mei si fratele meu in 2005 la Bucuresti ?
Cel mai recent răspuns: ContSters367720 , utilizator 01:29, 1 Septembrie 2015
Buna ziua!

Mergeti la biroul de carte funciara al sectorului in care este situat imobilul si solicitati un extras de carte funciara de informare. Acolo veti gasi notate nr. si data contractului respectiv. O copie o puteti solicita apoi tot de la cartea funciara.

Toate cele bune!
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsul Dvoastra.

Am dat telefon la OCPI Bucuresti si mi s-a spus ca un extras de carte funciara pentru informare mi se poate elibera in aceeasi zi contra o taxa de 100 lei. Perfect.

In ceea ce priveste copiile actelor de vanzare-cumparare ale apartamentului din Bucuresti sectorul 5 mi s-a spus de la OCPI ca nu pot obtine copiile.
Acestea le pot obtine de la notarul public instrumentator dar nu stiu cine este acest Notar.
Parintii mei si fratele nu vor sa-mi spuna numele lui.
Pe de alta parte, copie dupa acte se pastreaza si salveaza intr-un alt loc (dupa OCPI).

In aceste conditii Intrebarea mea este :
Dvoastra sinteti sigura ca pot obtine copiile actelor de vanzare-cumparare de la OCPI Biroul funciar al sectorului 5 ? Bineinteles ca voi plati taxele cerute.

Cu respect,
TheoRoma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost samaritean sau prost ? stefanpos stefanpos Nu stiu cum sa ma cataloghez -las pe seama voastra- in 95 fratele meu a cumparat de la bunica mea un apartament cu clauza uzufruct viager, dar nu a facut ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare uzufruct viager, dupa decesul beneficiarilor uzufructului nicoletaghe nicoletaghe Acum 8 ani am facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu clauza de intretinere cu bunici mei in care ei beneficiau de asupra apartamentului , ... (vezi toată discuția)
Imobil pe nume necunoscut Srb Srb La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)