avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imprejmuire/delimitare teren fara proprietari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imprejmuire/delimitare teren fara proprietari

Buna ziua !
Am cumparat un teren pentru care am inceput procedura de prima inscriere la cadastru. Pe latura din dreapta vecinul are gard, iar pe latura din stanga nu este nici o delimitare cu celalalt vecin.
Am cautat vecinii in cartea funciara si ultimul act inscris este din 1950, ulterior am aflat ca proprietarul a decedat in 1961. Si asa a ramas pana acum.
Ordinul Nr. 700 din 9 iulie 2014 spune ca am nevoie de acordul vecinilor pentru terenuri, la prima inscriere in cadastru pentru imprejmuire/ delimitare, dar nu am de la cine sa-l iau, acestia fiind decedati.
Cum sa procedez in acest caz ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:52, 31 August 2015
Deoarece un bun fără stăpân intră în proprietatea statului, în cazul d-voastră , a primăriei, prin vacanţă succesorală, solicitaţi semnarea pv. vecinătate de către UAT- PRIMĂRIA-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren cu suprafata mai mare cu peste 10% decat in acte dorelbaiu dorelbaiu Buna ziua, Eu si sotia avem un imobil, casa si teren, dobandit de la parinti prin contract de vanzare cumparare cu 20 de ani in urma (1993). Terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)