avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atacat de câinii de la stână în timp ce mergeam cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atacat de câinii de la stână în timp ce mergeam cu familia la plimbare în pădurea de lingă localitate

azi,29 august, fiitnd zi de sărbătoare , am ieșit cu prietenii de familie dis de dimineață să facem o plimbare în pădurea de lîngă satul unde locuim, este un lucru normal pe care il facem aproape în fiecare an. Mulțumim lui Dumnezeu că nu am pățit nimic, am trecut la o distanță destul de mare de o stînă și am fost atacați de doi ciobănești mioritici, am ramas nemișcați aproape 20 minute, adulți și doi copii minori, unul de 5 și altul de 13 ani, am ținut mîna la gura copiilor să nu țipe pentru că cei doi câini erau extrem de agresivi, nu am avut curajul să scoatem telefoanele să sunăm după ajutor. Ciobanul respectiv , deși era în stînă, a intervenit tîrziu, a reușit să-i ducă înapoi și nu i-a legat, deși știa că sunt periculoși. Ne-am întos imediat, am forțat copiii , unul din ei cardiac, pe un teren accidentat,să ajungem într-o zonă sigură, pentru că vedeam în urmă cum cei doi câini au intenția să vină după noi. Biologic vorbind, deși eram departe de stînă, înțeleg că animalul a considerat că este teritoriul lui. Nu am alte dovezi decît declarațiile participanților nefericiți la excursie, la poliție neoficial ni s-a sugerat că nu avem nici o șansă să depunem plîngere, adică nu s-a rezolvat cazul copilului sfâșiat de câini în Capitală!!! Dacă eram morți eram credibili! Pot să mă adresez procuraturii direct sau depun plăngere la postul de poliție local unde nu știu ce șanse am, nu vreau despăgubiri , pur și simplu nesimțitul de cioban să-și lege ziua câinii , nu este o zonă circulată dar sunt mulți localnici care merg ocazional în pădure pentru relaxare!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 30 August 2015
Depuneti sesizare oficiala la politie ,detaliati situatia cu care v-ati confruntat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare persoana disparuta de acasa leonard78 leonard78 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati, ptr ca am o mare problema. Acum doua saptamani, mai exact pe data de 29.06.2015, soacra mea a disparut de acasa. A ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost muscat de cainele vecinilor in strada si fapta a fost clasata ca fapta nu exista r.bobo.r r.bobo.r Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu nevorbitor ContSters167247 ContSters167247 Daca aveti timp si vreti sa ne faceti partasi la bucuriile pe care le ofera compania unui prieten (cica) nevorbitor, am rugamintea sa o faceti. [b]Catelul ... (vezi toată discuția)