avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara - penalizare 2% / zi aplicata de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara - penalizare 2% / zi aplicata de executor

Doresc sa intreb si eu ce pot face intr-o problema in care am intrat, acum cativa ani am avut serviciile te CTV de la RDS sau adunat restante in jur de 1800 lei , dupa 2 ani am fost dat in judecata si cu tot cu cheltuielile judecatoresti si executoresti sa ajuns suma la 5500 lei plus 2% penalizare pe zi , problema este ca nu am stiut absolut nimic pana nu m-am trezit cu proprire pe cont si , o treime din salariu, intrebarea mea este acum cu cei 2% pe zi penalizare ceruta de executor eu nu voi scapa de aceasta datorie nici odata, cu toate ca mi se retine din salariu, un an de zile, ce pot face in acest caz , eu consider ca cei 2% pe zi la o suma de 5500 lei este o camatarie pe fata si nu voi putea scapa de ia in veci#-o
Cel mai recent răspuns: florin_1982 , utilizator 16:54, 4 Ianuarie 2017
Buna seara!

Problema dvs. se rezolva doar prin formularea unei contestatii la executare in care sa invocati toate motivele care ar duce la anularea executarii.
Aceasta este o actiune care se inregistreaza la judecatoria din raza domiciliului dvs.
Sa aveti in vedere ca aceasta trebuie depusa in termen de 15 zile si presupune plata unei taxe de timbru.

Toate cele bune!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2015
Iulia Blaja, Avocat
da , dar problema este ca termenul de contestatie a trecut cu mult timp in urma , eu nici nu am stiut ca am fost dat in judecata , m-am trezit direct cu proprire :(
~ Conținut șters la cerere ~
si contestatia la titu o pot face si in alt judet de ex eu sunt cu domiciliul TM dar stau acum in Bucuresti, o pot face aici , o redeschide aici ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, si la multi ani !- poprire - penalitati florin_1982 florin_1982 doresc sa intreb ce sanse mai am sa pot scapa de proprire si in special de cei 2% penalizare pe zi in dosarul ,NR. 13455/325/2013, deoarece nu voi reusi sa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu a doua oara pentru acelasi credit otonel otonel Am si eu nevoie de un sfat pentru ca ma simt nedreptatit si vreau sa fac o reclamatie dar nu prea am experienta in asemeneaa situatii Am fost girant la cineva ... (vezi toată discuția)
Poprire theomihai2 theomihai2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, deoarece nu am cum sa imi angajez un avocat. In anul 2012 am facut un credit la TBI in valoare de 8000 lei ... (vezi toată discuția)