avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu a doua oara pentru acelasi credit
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu a doua oara pentru acelasi credit

Am si eu nevoie de un sfat pentru ca ma simt nedreptatit si vreau sa fac o reclamatie dar nu prea am experienta in asemeneaa situatii
Am fost girant la cineva la o banca cooperatista ,persoana care a luat creditul a plecat in strainatate si eu m-am trezit cu somatie si proprire pe salariu de aprox 2500 lei suma care mi-a fost oprita de catre firma unde lucrez in rate din salariu.
In februarie mi-a fost oprita ultima rata dupa care la salariu de luna asta am luat iarasi cu 200 lei mai putin si dupa ce am sunat la firma am aflat ca a venit o noua proprire reprezentand un debit restat (asa este trecut in actul trimis la firma) la acelasi credit si trimis de acelasi executor judecatoresc.
Eu nu am mai avut de a face cu asa ceva dar nu mi se pare normal sa platesc datoria cuiva si cand zic ca am terminat sa ma trezesc cu o noua proprire pentru nu stiu ce suma restanta fara instiintare si de ce s-au trezit acuma de ce nu au spus de la inceput, ca in ritmul asta eu platesc pentru altul cat vor ei
Ce pot sa fac in situatia asta , m-ar ajuta o reclamatie la protectia consumatorului sau sa-i dau in judecata ca sunt nervos si disperat de camatarii astia
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:07, 16 Mai 2016
Pentru credit se plătesc dobânzi și penalități. E normal. Când veți plăti și principal credit și dobânzile și penalitățile scurse, atunci veți scăpa de datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant poprit Alex_24 Alex_24 Buna, in urma cu cativa ani am acceptat sa fiu girant al unui fost coleg de munca pentru a-si putea scoate un credit. Intre timp al meu fost coleg a uitat sa ... (vezi toată discuția)
Plata rata - executor bancar cristinikbaby cristinikbaby Buna ziua,am si eu niste nelamuriri daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri as aprecia tare mult...deci am facut in anul 2000 un cont de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)