Am si eu nevoie de un sfat pentru ca ma simt nedreptatit si vreau sa fac o reclamatie dar nu prea am experienta in asemeneaa situatii
Am fost girant la cineva la o banca cooperatista ,persoana care a luat creditul a plecat in strainatate si eu m-am trezit cu somatie si proprire pe salariu de aprox 2500 lei suma care mi-a fost oprita de catre firma unde lucrez in rate din salariu.
In februarie mi-a fost oprita ultima rata dupa care la salariu de luna asta am luat iarasi cu 200 lei mai putin si dupa ce am sunat la firma am aflat ca a venit o noua proprire reprezentand un debit restat (asa este trecut in actul trimis la firma) la acelasi credit si trimis de acelasi executor judecatoresc.
Eu nu am mai avut de a face cu asa ceva dar nu mi se pare normal sa platesc datoria cuiva si cand zic ca am terminat sa ma trezesc cu o noua proprire pentru nu stiu ce suma restanta fara instiintare si de ce s-au trezit acuma de ce nu au spus de la inceput, ca in ritmul asta eu platesc pentru altul cat vor ei
Ce pot sa fac in situatia asta , m-ar ajuta o reclamatie la protectia consumatorului sau sa-i dau in judecata ca sunt nervos si disperat de camatarii astia
Pentru credit se plătesc dobânzi și penalități. E normal. Când veți plăti și principal credit și dobânzile și penalitățile scurse, atunci veți scăpa de datorie.
Girant poprit
Alex_24
Buna, in urma cu cativa ani am acceptat sa fiu girant al unui fost coleg de munca pentru a-si putea scoate un credit. Intre timp al meu fost coleg a uitat sa ... (vezi toată discuția)