avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, si La multi Ani !- poprire - penalitati
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, si La multi Ani !- poprire - penalitati

doresc sa intreb ce sanse mai am sa pot scapa de proprire si in special de cei 2% penalizare pe zi in dosarul ,NR. 13455/325/2013, deoarece nu voi reusi sa achit nici odat asuma cu cei 2% penalizare pe zi.............:((:((
Cel mai recent răspuns: florin_1982 , utilizator 18:42, 6 Ianuarie 2017
Daca achitati debitul inceteaza si penalitatile. Platiti mai intai debitul.
In primul rand aveti penalitati de 0.2% pe zi, nu 2%. Pacat ca nu ati facut apel la vremea respectiva, mai aveati o sansa pe care trebuia sa o valorificati.


Art 1509ncc
(2) În toate cazurile, plata se va imputa mai întâi asupra cheltuielilor de judecată şi executare, apoi asupra ratelor, dobânzilor şi penalităţilor, în ordinea cronologică a scadenţei acestora, şi, în final, asupra capitalului, dacă părţile nu convin altfel.

Asa ca nu puteti plati dvs ce doriti.
Ati putea incerca sa va intelegeti cu creditorul, sa ii oferiti o suma pt a stinge datoria. Problema e ca nu aveti mai multi bani sa ii dati gramada , iar rds poate sa astepte pt priin poprire, ii recupereaza pe toti.



da dar problema este ca nici debitorul si nici executorul nu vor treaba asta, ultima data a fost ieri cand am vb cu cei de la RDS si mi-au spus sa discut cu executorul , si executorul vrea toti bani chas.....#-o
In realitate, nu executorul stabileste, el executa. Intelegerea o faceti cu creditorul in scris.
Societatea v-a trimis la plimbare, de ei depindea.
am inteles va multumesc ;)

Alte discuții în legătură

Buna seara - penalizare 2% / zi aplicata de executor florin_1982 florin_1982 Doresc sa intreb si eu ce pot face intr-o problema in care am intrat, acum cativa ani am avut serviciile te CTV de la RDS sau adunat restante in jur de 1800 ... (vezi toată discuția)
Penalitati Banica Ionut Banica Ionut Am o situatie speciala in cazul socrilor mei aflati in conflict cu asociatia. In urma unei datorii de 6000 lei, este data in judecata iar dosarul intra in ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)