avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara legatura intre ele ! Am beneficiat de la baza ,si de la cumul nu !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 8 Septembrie 2015
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
Buna seara, lucrezi in sector bugetar . multumesc !
HG 250/1992 privind concediul de odihnă şi alte concedii ale salariatilor din administratia publică, din regiile autonome cu specific deosebit şi din unitatile bugetare :

art. 3
(1) Salariaţii care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma întreaga, o alta functie, au dreptul la concediul de odihnă platit numai de la unitatea în care au functia de baza. Unitatea în care salariaţii cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fără plata pentru zilele de concediu de odihnă primite de la cealalta unitate.
.....
Buna seara, am inteles ca legea din 2012 spune, ca nu beneficiez doar daca cumulezi la acelasi institutie !
Nu exista nicio lege din 2012 care sa prevada asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la cumul mic57 mic57 Am un CIM cu jumatate de norma, in cumul. Angajatorul nu vrea sa-mi acorde concediu de odihna platit pe motiv ca acesta se acorda numai la functia de baza. ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna personal contractual juridic dana juridic dana Care sunt riscurile la care se supune un salariat al unei institutii publice -post contractual, cu norma de lucru de 8 ore, in situatia in care alege pentru a ... (vezi toată discuția)