avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare in perioada de 42 de zile de concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare in perioada de 42 de zile de concediu de lauzie

Buna ziua,
As dori o parere si de la alti colegi din tesurse
Am urmatoarea situatie:
O angajata pe contract part time naste si intra in concediu de lauzie.
Aceasta gasind de munca in alta parte se angajeaza in perioada de 42 de zile. Este posibil? Avand in vedere in este in concediu de lauzie la alt angajator.
Mie mi s-a pus intrebarea aceasta si nu am stiut sa raspund. Stiu ca legea prevede ca nu are voie sa se intoarca la munca la angajatorul la care are concediul de lauzie pana la finele acestuia, dar angajarea in timpul concediului nu am mai intalnit o astfel de situatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 30 August 2015
Nu exista text de lege care sa-i interzica salariatei in cauza sa se angajeze la un alt angajator pe durata concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau concediu de maternitate alessia32 alessia32 buna ziua, am o nelamurire si nu gasesc un raspuns clar la aceasta problema......sunt insarcinata in opt luni ,fiind cadru didactic..dupa incheiere anului ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate anka1985 anka1985 Buna ziua, Avem o angajata care a nascut pe data de 12.11.2012, si care va beneficia de concediu de lauzie ( 42 zile). Inainte nu a dorit sa intre in ... (vezi toată discuția)
Probleme indem crestere copil crisadi crisadi buna ziua Am o mamica care incepand cu 15.09.2010 a intrat in concediu de maternitate, a nascut pe 09.12.2010. Cand se implinesc cele 42 de zile de conc pt ... (vezi toată discuția)