avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara cat in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara cat in germania

Plecand in Germania cu o firma de transport cu un microbuz 8+1 cu un singur sofer,in Austria ne-am oprit pt a lua o platforma auto goala si sa se culce soferul 3-4 ore, oferindu-ma sa conduc eu cat doarme el sa nu pierdem timpul.In Germania ma oprit un filtru al politiei,verificand actele mi-au zis ca nu am cat pentru platforma ca imi trebuie cat BE.Au intocmit un proces verbal in care spune ca pe ei ii depaseste aceasta problema si ca vor inainta actele catre un tribunal{permisul mi-sa inapoiat}.Acum la ce as putea sa ma astept?Suspendare sau anulare permis?Socoteala facuta de ei este 5755 kg auto+platforma dupa aproximativ 2 ore!

Alte discuții în legătură

Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Auto valy92183 valy92183 Sint acuzat de inselaciune nu am platit600 euro pentru auto adus din germany la aducere insa nu a re procverbal predare primire a masinii si a adus masina mea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a circula in ue cu o masina inscrisa pe numele altei persoane in ro Lavricd Lavricd Buna! In ce conditii si ce acte sunt necesare pentru a trimite cu platforma o masina inmatriculata in RO, sa ajunga in Germania si sa poata circula ... (vezi toată discuția)