avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Majorare salariu functionar public din cadrul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Majorare salariu functionar public din cadrul directiilor de asistenta sociala

Care este prevederea legala nr.... din data..... articol nr....aliniat....ce presupune fara ambiguitate majorarea salariului brut pentru functionar public de executie, functionar public contractual ?
OUG nr. 27 din 2015 incepe prin a motiva de ce sa majoreaza cu 12 % de la 1 august 2015 salariile pentru functionari publici din cadrul directiilor de asistenta sociala, dupa care se face referire tot la invatamant.
Faptul ca art I aliniatul 1 punctul b) se restrictioneaza lasand tot pe cei de la consiliile locale sa acorde dupa bunul plac majorarea, a creat nelamuriri si cei de rea credinta te trimite in hatisul de legi.
Concluzionand : prevederile legale sunt doar pentru o parte din functionarii publici ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 31 August 2015
Prin OUG nr. 27/2015 s-a creat posibilitatea legala a cresterii salariilor in primarii fara a se face diferenta intre personalul contractual si functionarii publici.

Se pare ca este aplicabila si functionarilor publici.
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 27/2015 2510 2510 Buna ziua! Sunt angajata in cadrul unei primarii ca functionar public cu functia de referent debutant si am salariul minim pe economie. Colegii mai vechi isi ... (vezi toată discuția)
Majorari salariale 12% cata32 cata32 Majorarea salariala se aplica doar functionarilor publici sau si personalului contractual? Primarii si viceprimarii beneficiaza?Cum se calculeaza procentul de ... (vezi toată discuția)
Majorare salarii functionari cu 12% ContSters363781 ContSters363781 Salariile de baza se majoreaza la 1.050 lei incapand cu 01.07.2015, si tot cu 1 iulie se majoreaza salariile personalului din cadrul administratiei publice ... (vezi toată discuția)