avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Aplicare OUG 27/2015
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Aplicare OUG 27/2015

Buna ziua!
Sunt angajata in cadrul unei primarii ca functionar public cu functia de referent debutant si am salariul minim pe economie.
Colegii mai vechi isi maresc salariile dar
doamna care se ocupa de salarizare mi-a spus ca eu nu am dreptul la sporul de 12% conform legii unice de salarizare.
Este adevat? Daca da bine, daca nu cum ar trebui sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 28 August 2015
Prin OUG nr. 27/2015 s-a creat posibilitatea legala a cresterii salariilor in primarii fara a se face diferenta intre personalul contractual si functionarii publici.

Se pare ca este aplicabila si functionarilor publici.
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu functionar public din cadrul directiilor de asistenta sociala MIctheo MIctheo Care este prevederea legala nr.... din data..... articol nr....aliniat....ce presupune fara ambiguitate majorarea salariului brut pentru functionar public de ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 27/2015- aplicare procent la salariul din grila de salarizare, sau la salariul minim pe economie arina770 arina770 Buna ziua, Sunt functionar public in administratia publica locala, iar salariul obtinut este salariul minim pe economie, rezultat in urma cresterii nivelului ... (vezi toată discuția)