avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Folosire subiecte Bacalaureat in aplicatie proprie.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Folosire subiecte Bacalaureat in aplicatie proprie.

Buna ziua,
Eu dezvolt o aplicatie de android in care doresc a pune formule, subiectele/variantele de bac intre anii 2011-2015 plus niste quiz-uri pentru a retina mai usor formulele.
Intrebarea mea este daca pot folosi subiectele de bacalaureat in componenta aplicatiei mele ? Subiectele sunt luate de pe www.edu.ro.

Alte discuții în legătură

Excel - liste de cheltuieli lupearobertmihai lupearobertmihai Buna ziua As dori sa stiu daca: 1. Este cineva care foloseste EXCEL-ul pentru intocmirea Listelor de Cheltuieli la Asociatiile de proprietari / ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Emininke! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Expresia \\"emininke\\" ii apartine domnului Caragiale (o mica observatie: d-voastra ati observat obiceiul suparator de a nu-i mai prenumi domn ori ... (vezi toată discuția)