avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Excel - Liste de Cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Excel - Liste de Cheltuieli

Buna ziua

As dori sa stiu daca:
1. Este cineva care foloseste EXCEL-ul pentru intocmirea Listelor de Cheltuieli la Asociatiile de proprietari / locatari?

Cu stima si respect,
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 12:06, 25 Aprilie 2017
In mod sigur exista administratori care folosesc Excelul daca nu au softuri specializate.
Mai pot exista si cazuri in care mai folosesc Excelul manual. :)
sunt multi care folosesc Excel; dar trebuie umblat cu mare grija (se pierd formule de calcul) si trebuie folosite niste chei de verificare.
Eu folosesc excelul.
Ce vreti sa stiti, daca vreti sa stiti ceva anume?
si eu folosesc excelul.
Buna ziua

As dori sa stiu daca, folosind excelul, aveti vreo aplicatie pe android care va permite sa faceti incasarile automat, folosind o imprimanta mobila cu dvs?
Astfel ca, chitantele de la incasari, s-a se poata introduce automat intr-ul excel, fara a mai fi nevoie de introducerea lor manuala.

Cu stima si respect,
Robert

Alte discuții în legătură

Administratorul emite o singură chitanță, cu două sume, pentru întreținere și fondul de reparații., deși legea prevede câte una pentru fiecare. cum e legal să procedeze? Fireball Fireball Administratorul asociatiei noastre emite chitante pentru incasarea sumelor din lista de plata folosind o imprimanta termica portabila. Dar pe chitanta emisa ... (vezi toată discuția)
Serie si numar chitanta de plata petre_marian petre_marian Buna ziua. Doresc sa stiu daca este in ordine daca chitanta de plata a fondului de rulment si cea de intretinere au aceiasi serie si numar,desi aceasta ... (vezi toată discuția)
Program facturare xintya xintya Am si eu o nelmaurire ;egata de programele de facturare...mai exact facturilepe care le facem intr-un program facturare pe calculator.In cate exemplare ... (vezi toată discuția)