avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Serie si numar chitanta de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Serie si numar chitanta de plata

Buna ziua. Doresc sa stiu daca este in ordine daca chitanta de plata a fondului de rulment si cea de intretinere au aceiasi serie si numar,desi aceasta chitanta seamana mai degraba cu un bon fiscal?
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:48, 22 Mai 2020
1. Daca sunt plati care "sting"cheltuieli diferite, chitantele nu trebuie sa aiba acelasi numar.
Stit ce zice Legea - chitante diferite!
2. Daca as. prop. lucreaza cu un program specializat in gestiunea as. prop., probabil ca, pentru tiparirea chitantelor, folosesc o imprimanta termica care "scoate"o chitanta asemanatoare cu bonurile fiscale, "scoase" de o imprimanta de la un butic, magazin, etc.
Faza este ca chitanta respectiva (cod 14-4-1) sa respecte si sa contina toate datele impuse de prev. fiscale. Puteti face o comparatie cu o chitanta mai veche, intocmita manual - dar nu mai ste obligatoeie stampila.
Atentie: acest tip de chianta, daca este pastrata in conditii de lumina puternica, isi "pierd scrisul", astfel ca ori se scrie pe spate nr, data, suma achitata, ori se pastreaza la intuneric...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excel - liste de cheltuieli lupearobertmihai lupearobertmihai Buna ziua As dori sa stiu daca: 1. Este cineva care foloseste EXCEL-ul pentru intocmirea Listelor de Cheltuieli la Asociatiile de proprietari / ... (vezi toată discuția)
Administratorul emite o singură chitanță, cu două sume, pentru întreținere și fondul de reparații., deși legea prevede câte una pentru fiecare. cum e legal să procedeze? Fireball Fireball Administratorul asociatiei noastre emite chitante pentru incasarea sumelor din lista de plata folosind o imprimanta termica portabila. Dar pe chitanta emisa ... (vezi toată discuția)
Fond de reparații evidențiat pe chitanță tereau tereau Bună ziua . Doresc să știu dacă este obligatorie evidențierea fondului de reparații pe chitanța emisă de Asociația de Proprietari, precum și actul ... (vezi toată discuția)