avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect activitate societate de expertiza contabila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect activitate societate de expertiza contabila

O societate de expertiza contabila, detine in proprietate un imobil (apartament) achizitionat in scopul deschiderii unui sediu secundar (punct de lucru). Intrucat societatea a renuntat ulterior la desfasurarea activitatii la acest punct de lucru (CAEN 6920) poate inchiria imobilul respectiv si sa-si extinda obiectul de activitate cu CAEN 6820?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
gabrielaconta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 00:58, 1 Septembrie 2015
Da, se poate completa obiectul de activitate asa cum ati mentionat. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - sediu social ianliana ianliana punctul de lucru al unei sc poate fi sediu social pentru o alta societate? in ce conditii? dar daca au un asociat comun? (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere sediu ileana-mitrea ileana-mitrea Buna ziua.. firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)