avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

Buna ziua,
In act 2008 am cumparat o masina second -hand pentru care am achitat taxa de 1500 lei . Am cerut la anaf restituire de unde am primit raspuns negative.
Pot acum sa cer din nou conform noii OG . Mentionez ca nu mai am copie dupa chitanta cu care am achitat.
Va multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 16:37, 1 Septembrie 2015
Puteti face, dar intervine prescriptia dupa termenul de 5 ani ... asa ca nu prea cred sa mai puteti recupera taxa. Incercati .SUCCES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto MadalinaCostea MadalinaCostea Buna ziua, Am citit toate stirile publicate in ultima perioada legate de recuperarea taxei auto, in schimb nu am reusit sa inteleg daca in cazul meu, spre ... (vezi toată discuția)
Mai pot cere taxa inapoi? gabi777gabi gabi777gabi In 2008 am inmatriculat un autov second hand si am platit taxa de mediu 3600 lei. In 2014 am vandut acea masina si am dat chitanta aceea cumparatorului. In ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)