avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mai pot cere taxa inapoi?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mai pot cere taxa inapoi?

In 2008 am inmatriculat un autov second hand si am platit taxa de mediu 3600 lei. In 2014 am vandut acea masina si am dat chitanta aceea cumparatorului. In 2017 nu am depus cerere de returnare a taxei la ANAF ca nu mai aveam chitanta si cartea masinii si la inceput se cerea. Acum aflu ca la sfarsitul termenului de depunere nu s-a mai cerut. Pot cere in instanta returnarea acelei taxe? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 22:24, 30 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se mai poate nici in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)