avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexe gospodaresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexe gospodaresti

Am construit o casa la tara, respectand toate prevederile legale, inclusiv distantele fata de limitele de hotar cu vecinii. In schimb, unul din vecini a construit de curand, fara nicio autorizaţie, niste cotete de porci la niciun metru de gardul despartitor si doar 3 m de casa mea. In plus, faptul ca nu are posibilitati de salubrizare a cotetelor respective, creaza un disconfort accentuat, atat in ceea ce priveste mirosul insuportabil, cat si prezenta a numeroase insecte, in special muşte.
Acelaşi vecin pretinde ca imi va interzice accesul pe drumul de acces spre imobilul meu si al sau, pretinzand ca drumul este proprietatea sa, desi acesta figureaza in documentele primariei, inclusiv in Registrul agricol ca "drum satesc nr.164".
Am sesizat primariei cele doua aspecte, dar pana in prezent nu s-a rezolvat nimic. Care ar fi solutia?
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 11:35, 2 Septembrie 2015
Vecinul dvs nu a facut nimic ilegal,nu ramane decat sa va intelegeti pe cale amiabila.
Cat despre calea de acces,atata timp cat este domeniul public,ramane doar la stadiul de vorbe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vecinul menu a construit un cotet de porci la mai ... Niculae Maria Niculae Maria Buna ziua ! Vecinul meu a construit un cotet de porci la Mai Putin de 10 m de casa mea .Mentionez CA am USA care da afara fix in dreptul acesteia ,iar la vara ... (vezi toată discuția)
Miros respingator - dejectii porci - zona rurala Adabkada Adabkada Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o problema : unde as putea sa ma adresez pt a rezolva problema cu vecina mea care are cotetul cu porci ( 2 scroafe cu ... (vezi toată discuția)