Am construit o casa la tara, respectand toate prevederile legale, inclusiv distantele fata de limitele de hotar cu vecinii. In schimb, unul din vecini a construit de curand, fara nicio autorizaţie, niste cotete de porci la niciun metru de gardul despartitor si doar 3 m de casa mea. In plus, faptul ca nu are posibilitati de salubrizare a cotetelor respective, creaza un disconfort accentuat, atat in ceea ce priveste mirosul insuportabil, cat si prezenta a numeroase insecte, in special muşte.
Acelaşi vecin pretinde ca imi va interzice accesul pe drumul de acces spre imobilul meu si al sau, pretinzand ca drumul este proprietatea sa, desi acesta figureaza in documentele primariei, inclusiv in Registrul agricol ca "drum satesc nr.164".
Am sesizat primariei cele doua aspecte, dar pana in prezent nu s-a rezolvat nimic. Care ar fi solutia?
Vecinul dvs nu a facut nimic ilegal,nu ramane decat sa va intelegeti pe cale amiabila.
Cat despre calea de acces,atata timp cat este domeniul public,ramane doar la stadiul de vorbe.