avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru intermediere servicii software
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru intermediere servicii software

Buna ziua,

Detin o societate a carei activitate decurge astfel: exista niste clienti care doresc sa dezvolte produse software (web sau aplicatii mobile), noi contractam prestatori (PFA-uri si SRL-uri) care sa dezvolte produsele respective. Contractele sunt intre noi si client si intre noi si prestatori.

PFA-urile nu sunt angajati, intrucat toate contractele incheiate sunt cu tarif orar, iar timpul lucrat variaza semnificativ de la o luna la alta. In plus, isi asigura pe cont propriu locatia, utilitatile, echipamentele de lucru etc.

In prezent societatea are codul CAEN 7022 -"Activitati de consultanta pentru afaceri si management" insa ma intreb daca nu cumva ar fi cazul sa-l schimb in 6201 - "Activitati de realizare a soft-ului la comanda". Care dintre ele este mai potrivit pentru activitatea descrisa? Sper sa nu gresesc interpretand aceasta activitate ca intermediere de servicii software.

O alta intrebare ar fi, care sunt repercursiunile daca nu ai codul CAEN potrivit activitatii desfasurate?

Alte discuții în legătură

Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)