avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Miron Cozma...Contopire????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Miron Cozma...Contopire????

M.C.a primit o condamnare de 18 ani in 15.02.1999 pentru un concurs de infractiuni, pedeapsa compusa din rezultanta plus 3 ani bonus.
In 28.09.2005 a primit o condamnare de 10 ani pentru fapte savarsite in 20.22.01.1999, anterior ramanerii definitive a pedepsei de mai sus.
In dec 2004 a fost gratiat si reincarcerat in doua zile.
In 14.06.2005 instanta de executare a admis contestatia la executare in sensul aplicarii decretului de gratiere. Ce parere aveti ca are o cerere de contopire in lumina dispozitiilor 33,34,36 alin.3, si 87 C.p. si art.461 lit.d si art.449 alin2 C.p.p.?
Cum credeti ca va suna hotararea de contopire?
Cel mai recent răspuns: diocletian , utilizator 09:04, 5 Octombrie 2005
Poate ii da statul despagubiri pentru ca in urma recalcularii pedepsei isi dau seama ca a stat prea mult la inchisoare. :))

Teoretic este intemeiata cererea de contopire a pedepselor, insa personal as prefera sa nu se intample asa ceva: fiecare este bine sa stea unde ii este locul. Si asa gratierea a fost o mare cacealma ...
pentru domnul Miron Cozma - o sincera urare de "la multi ani!". Scuzati expresia "domnul" asociata acestui personaj sinistru.
Domnuuuuuu apartheid sau cum te cheama daca tu lucrezi cumva in domeniul juridic se pare ca nici dupa ataita timp nu ai inteles ca trebuie sa respecti actele ce emana de la autoritatile publice parlament, presedintie etc.
Mai bine pune mina si citeste-i dosarele si dupa aceea sa te pronunti tu...demiurgule...asupra vietii si libertatii unui om.NU stiu de ce ..dar aduci un aer stalinist...pacat
Probabil ca ai vrut sa spui un aer personal, nu "stalinist"...:))
A propos ... ce inseamna "stalinist"? :D - o caracterizare in 3 cuvinte.
Nu am spus ca nu trebuie sa respecti actele autoritatilor publice. Sunt de acord cu faptul ca l-au liberat dupa ce a fost gratiat, iar apoi reincarcerat.
Gratierea a fost o mare cacialma pentru ca:
1. decretul de gratiere (1164/2004) a fost emis in data de 15 dec. 2004 si publicat in MOf 1207 din 16 dec. 2002 - cu cateva zile inaintea incheierii mandatului iliescian
2. la o zi dupa data publicarii decretului de mai sus, adica pe 17 dec. 2004 a fost publicat in MOf 1219 decretul 1173 din 17 decembrie 2004 care abroga decretul 1164/2004, dupa ce opinia publica a sarit.
Nu ti se pare o cacealma???
Nu pot sa nu ma pronunt asupra libertatii lui miron cozma (om?, ba nu, luceafarul huilei).
Daca as putea da timpul inapoi si te-as trimite in Piata Universitatii in zilele de 14-15 iunie 1990. Si sa venim in '99: nu ti-a fost deloc teama ca vor ajunge in Bucuresti minerii, condusi de cozma, bineinteles, si vor face iarasi ravagii? Mie da.
Nu mi se pare normal ca niste "oameni" sa ameninte in acest mod un oras - de data acesta nefiind chemati de nimeni.
am uitat sa ma semnez: apdeit

Alte discuții în legătură

Contopire miron cozma??? diocletian diocletian M.C.a primit o condamnare de 18 ani in 15.02.1999 pentru un concurs de infractiuni, pedeapsa compusa din rezultanta plus 3 ani bonus. In 28.09.2005 a primit o ... (vezi toată discuția)
Este permis? ema19 ema19 Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)