M.C.a primit o condamnare de 18 ani in 15.02.1999 pentru un concurs de infractiuni, pedeapsa compusa din rezultanta plus 3 ani bonus.
In 28.09.2005 a primit o condamnare de 10 ani pentru fapte savarsite in 20.22.01.1999, anterior ramanerii definitive a pedepsei de mai sus.
In dec 2004 a fost gratiat si reincarcerat in doua zile.
In 14.06.2005 instanta de executare a admis contestatia la executare in sensul aplicarii decretului de gratiere. Ce parere aveti ca are o cerere de contopire in lumina dispozitiilor 33,34,36 alin.3, si 87 C.p. si art.461 lit.d si art.449 alin2 C.p.p.?
Cum credeti ca va suna hotararea de contopire?
dar e posibil ca unii dintre noi sa fi fost in Piata in 1990. ...si oricum suntem oameni inainte de toate. Iar daca vrei un argument juridic - poftim: hotararea judecatoreasca definitiva se bucura de prezumtia de adevar. MC a fost condamnat la 18, respectiv la 10 ani inchisoare. O astfel de pedeapsa se aplica doar crimimalilor inraiti. q.e.d.
Cu tot respectul, am impresia ca nu sunteti sanatosi la cap, pai ce intrebam eu si ce raspundeti voi, habar nu ai care e diferenta intre adevar si adevar judiciar.Singura concluzie pe care o pot trage este ca ca va feriti sa dati raspunsul pe contopire pentru ca habar nu aveti cum se face in cazul asta.IMi pare bine ca nu eram major in 1990 si nu sunt viciat de o Romanie cel putin ciudata din perioada aceea.
Este permis?
ema19
Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)