M.C.a primit o condamnare de 18 ani in 15.02.1999 pentru un concurs de infractiuni, pedeapsa compusa din rezultanta plus 3 ani bonus.
In 28.09.2005 a primit o condamnare de 10 ani pentru fapte savarsite in 20.22.01.1999, anterior ramanerii definitive a pedepsei de mai sus.
In dec 2004 a fost gratiat si reincarcerat in doua zile.
In 14.06.2005 instanta de executare a admis contestatia la executare in sensul aplicarii decretului de gratiere. Ce parere aveti ca are o cerere de contopire in lumina dispozitiilor 33,34,36 alin.3, si 87 C.p. si art.461 lit.d si art.449 alin2 C.p.p.?
Cum credeti ca va suna hotararea de contopire?
rectificare la pct. 1: "in data de 15 dec. 2004 si publicat in MOf 1207 din 16 dec. 2002" se va citi "in data de 15 dec. 2004 si publicat in MOf 1207 din 16 dec. 2004"
apdeit
Daca tot detii secretul calatoriilor in timp poate faci o vizita in perioada stalinista in salile de judecata si procuraturi si iti raspunzi singur.
In 99 minerii nu au urmarit sa ajunga in bucuresti pentru ca prin pacea de la cozia revendicarile socio-economice le-au fost indeplinite si s-au intors frumushel acasa;ei atit au urmarit.
In 1990, cozma era lider de sindicat de cateva saptamani si minerii mai fusesera in bucuresti de doua ori inainte in ianuarie si februarie, fagasul fusese creat fara miron cozma.
Nu este necesar sa fiu cpt. Picard, eu stiu ce inseamna termenul.
Desigur ca in '99 nu au urmarit sa ajunga in Bucuresti, scopul lor era sa se opreasca la cozia, indiferent de rezultate si sa faca acolo o rugaciune. Sau poate voiau sa faca o manifestatie pasnica, cum sunt manifestatiile profesorilor sau ale celor din sect. sanitar. De fapt datorita faptului ca sunt un grup pasnic totul a decurs cum nu se poate mai bine la costesti.
In fine, daca in 1990 liderul de sindicat le-ar fi spus minerilor ca este mai bine sa stea in banca lor, sa nu raspunda chemarii lui iliescu, ei nu veneau. Probabil ca nou lider de sindicat a vrut sa se afirme. Cel care a condus mineriadele din '90 pana in '99 a fost ... saracul... luceafar al huilei.
Dar totusi ... este nevinovat. Nu-i asa? Este o victima, nu un agresor care i-a condus pe cei care au schilodit si omorat oameni.
ca sa nu mai zicem de "sarmanul" Hitler care a avut doar niste "viziuni", "Idei" - detinutii de prin lagare de concentrare inhalau gazul si mai sunt si nemultumiti dupa ce ani de zile le-a asigurat cazare si masa gratuita
Imi pare rau ca v-ati apucat toti marii juristi sa va dati cu parerea cu privire la unele considerente morale sau cum vreti voi sa le numiti.Eu am ridicat problema doar din punct de vedere strict tehnic pentru ca facuse vilva in presa. Atit si nimic mai mult.
Am postat acest subiect si pe rubrica de discuti la moda, cred ca era mai potrivit sa va dati cu parerea pe acolo, si sa raspundeti tehnic la subiectul postat la rubrica drept penal.
Cred ca nu o sa mai frecventez un forum in care daca pui o intrebare tehnica trebuie sa faci si un proces ca al Nurnberg.Si inca un lucru, nicunul dintre voi nu a citit vreodata dosarele alea ca sa va erijati in....ma abtin.
Este permis?
ema19
Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)