avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde trebuie sa depun plangerea?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde trebuie sa depun plangerea?

un salariat din Banat, a fost in concediu medical, fiind intradevar bolnav grav, o perioada de cateva luni. la intorcere seful i-a zis sa si de demisia. el a refuzat. nu a vrut sa l primeasca la serviciu.a sesizat itm. fata de itm , seful direct a negat faptul ca vrea sa l dea afara. acum il cheama la cercetare disciplinara pt fapte imputate , chichituri fara valoare. ii prezinta demisia in fata sa o semneze. salariatul refuza. il amenita cu darea afara.unde trebuie sa fac plangerea ? asi vrea sa obtina posibilitatea de al inregistra. in momentul in care vorbeste cu seful, acesta ii ia telefonul . care este procedura stiu ca e complexa situatia, dar este prea inuman sa ti bati joc de un salariat .ce ma sfatuiti sa fac? ce trebuie sa solicit pt a obtine autorizarea sa il inregistrez? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:46, 2 Septembrie 2015
Nu va incuvinteaza nici o institutie sa inregistrati convorbirea respectiva,mai mult decat atat nu este vorba despre o fapta prevazuta de legea penala.In cazul in care este concediat angajatul are posibilitatea contestarii deciziei la sectia litigii de munca din cadrul tribunalului competent putand obtine anularea deciziei(daca aceasta nu este intemeiata),reintegrarea pe post precum si salariile ,celalalte drepturi banesti pana la data reintegrarii efective la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare definitiva. am hotarare definitiva ( 27.10.2023 ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 nerespectare hotarare definitiva. Am hotarare definitiva ( 27.10.2023 )a CA Brasov pentru reintegrare in munca si plata salariilor si tuturor drepturilor ... (vezi toată discuția)
Care este conditia de reintegrare a unui angajat dupa ce instanta a anulat concedierea? ContSters83715 ContSters83715 Un angajat pe care l-ati concediat obtine in instanta anularea concedierii. Existand o decizie judecatoreasca in acest sens, sunteti obligat sa il ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea deciziei de concediere antondavid52@gmail.com antondavid52@gmail.com am fost concediat in mod ilegal . Am deschis actiune in instanta impotriva deciziei de concediere si instanta a pronuntat decizia de reintegrare a mea in locul ... (vezi toată discuția)