Buna seara! Sunt in curs de negocieri cu o firma de telefonie mobila cu care am incheiat acum 2 ani un contract de superficie in legatura cu traversarea proprietatii mele de un cablu de fibra optica ce ajunge la antena care da semnal la un oras de 12000 locuitori si imprejurimi. In contract se preciza ca acest cablu va fi ingropat, insa este in continuare suspendat pe reteaua de stalpi care duce la acea antena.Unul din stalpi se afla pe proprietatea mea. I-am notificat pentru punere in intarziere de neexecutare a obligatiei contractuale si urmeaza sa ma contacteze. Nu vor ingropa acel cablu, ar fi prea mare deranjul, iar alta retea de stalpi nu duce la acel releu cu antene.In aceasta situatie, daca vor fi de acord sa incheiem un nou contract in care sa fie specificata situatia de fapt, cablul va ramane suspendat...ce despagubire sa le cer? Lunar,anual, pe toata perioada de 10 ani? Cum ma sfatuiti sa negociez si cat sa le cer? Mentionez ca in 2013 cand s-a intocmit contractul am cerut ca despagubire un telefon mobil in valoare de 2600 lei.
Multumesc anticipat!