avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata despagubire firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata despagubire firma telefonie mobila

Buna seara! Sunt in curs de negocieri cu o firma de telefonie mobila cu care am incheiat acum 2 ani un contract de superficie in legatura cu traversarea proprietatii mele de un cablu de fibra optica ce ajunge la antena care da semnal la un oras de 12000 locuitori si imprejurimi. In contract se preciza ca acest cablu va fi ingropat, insa este in continuare suspendat pe reteaua de stalpi care duce la acea antena.Unul din stalpi se afla pe proprietatea mea. I-am notificat pentru punere in intarziere de neexecutare a obligatiei contractuale si urmeaza sa ma contacteze. Nu vor ingropa acel cablu, ar fi prea mare deranjul, iar alta retea de stalpi nu duce la acel releu cu antene.In aceasta situatie, daca vor fi de acord sa incheiem un nou contract in care sa fie specificata situatia de fapt, cablul va ramane suspendat...ce despagubire sa le cer? Lunar,anual, pe toata perioada de 10 ani? Cum ma sfatuiti sa negociez si cat sa le cer? Mentionez ca in 2013 cand s-a intocmit contractul am cerut ca despagubire un telefon mobil in valoare de 2600 lei.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2015
oktaw007, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de superficie oktaw007 oktaw007 Buna seara! Voi explica pe cat mai scurt posibil situatia. In anul 2013, s-au prezentat la domiciliu(locuiesc la curte) niste lucratori care doreau sa monteze ... (vezi toată discuția)
Estimare daune (materiale?) pentru incalcare de proprietate - operator telecom care a tras un cablu electric pe terenul meu fara a-mi cere permisiunea lsplsp lsplsp Va salut, O prima întrebare rapida, dacă ar trebui sa intentez un proces unui operator de telecom și cam ce daune as fi îndreptățit sa ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii de catre o societate corporatista de telecomunicatii vestat_25 vestat_25 O suprafata de 50 mp (din curtea de 1000 mp) este inchiriata catre un operator de telefonie mobila pentru instalarea unui stalp pe care au fost montate mai ... (vezi toată discuția)