Buna seara! Voi explica pe cat mai scurt posibil situatia. In anul 2013, s-au prezentat la domiciliu(locuiesc la curte) niste lucratori care doreau sa monteze un cablu de fibra optica pentru o firma de telefonie, pe o retea de stalpi, unul fiind amplasat pe proprietatea mea. Bineinteles ca nu i-am lasat pana nu am cerut ceva in schimb, am discutat telefonic cu cei de la firma de telefonie promitand ca imi vor da ce le-am cerut. Dupa 3 zile i-am lasat pe lucratori sa monteze cablul. Dupa cateva luni bune, am primit telefonul mobil cerut ca despagubire, semnand totodata un contract de superficie cu durata de 10 ani, in care se mentioneaza clar ca acel cablu URMEAZA A FI INGROPAT. La contract mai sunt niste anexe cu stalpii numerotati si diferite schite, existand o neconcordanta intre acestea, care reflecta starea de fapt...si contractul in care se specifica...fibra optica va fi ingropata. Intrebarea mea este:cum pot rezilia acest contract?... intrucat cei de la firma respectiva nu au raspuns la mailul trimis pentru lamurirea situatiei. Situatia se potriveste pentru a depune o cerere la instanta competenta pentru nerespectarea art. 695 alin. 3 din C. Civ.? Sau care sunt pasii de urmat?Daca o sa tai acel cablu sunt pasibil de comiterea infr. de Distrugere?