avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou credit

Buna ziua. Daca am fost raportat in biroul de credit se poate sa fiu scos printro simpla cerere la orice banca? Orice sfat idee care ma poate ajuta este binevenita.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 3 Septembrie 2015
De scos, va scoate instituția bancara care v-a raportat si asta daca a fost o eroare. Daca ati fost raportat pt neplata si ati achitat, ramaneti înregistrat 4 ani.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite floroiumarius floroiumarius Buna ziua.as dori sa aflu daca o persona care a fost inregistrata la biroul de credite cu 6,7ani in urma a mai reusit sa faca un credit si in ce conditii. (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)