avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avertisment dat de agent de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avertisment dat de agent de politie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu imformatia : Care este valabilitatea avertismentului dat de agentul de politie si daca mai pot circula cu masina in cazul incare avertismentul a facut referire si la autoturism?
Cel mai recent răspuns: johnythelove , utilizator 23:22, 3 Septembrie 2015
Avertismentul este sancțiunea principală. Puteți circula cu mașina. La ce vă referiți când spuneți că avertismentul se referă și la mașină?
Avertismentul este ca si o atentionare, daca agentii te prin din nou in aceiasi situatie atunci incep problemele, amenda, retineri, etc.
Mai exact pentru ce ati luat avertisment?
iNSTINCTOR EXPIRAT SI TRUSA MEDICALA EXPIRATA
Poti circula fara nici un fel de probleme, dar data viitoare cand vei fi oprit de agentii de la rutiera, trusa, extintorul, vesta si triunghiul sa le ai prezente :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier sabiebogdan sabiebogdan Indraznesc si eu sa intreb : faza de intalnire trebuie folosita si in localitati si in afara localitatilor ? Eu din Art.114 din Regulamentul de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Amenda trusa de prim ajutor simion_adrian1982 simion_adrian1982 Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un agent de circulatie la ora 23 in localitatea unde locuieste tatal meu. Acesta mi-a cerut actele la ... (vezi toată discuția)
Echipare autovehicule issis4ever issis4ever Avand in vedere ca in ultima perioada ne confruntam cu excesul de zel al politistilor de la circulatie (care au uitat ca sunt platiti din banii ... (vezi toată discuția)