avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren concesionat


Buna ziua,

As vrea sa intreb ca fiind data o cladire construita pe un teren concesionat de la primaria orasului pe o perioada de 30 de ani (14 de acum ) si as vrea sa-l cumpar cum se procedeaza? adica pe terenul respectiv exista un sir de 14 garaje terenul nu este defalcat pe 14 suprafete . Pretul suprafetei de 18 mp este de ~1800 lei. Intreb cine ar trebui sa suporte cheltuielile topografice,etc. ca eu sa stiu ca am de cumparat o suprafata de teren de 18 metri patrati,primaria sau fiecare proprietar in parte ?
Va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Concesionare teren de la primarie tm49lup tm49lup Buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere [b]PAINTBALL[/b] ,nu detin teren pentru desfasurarea jocului. de exemplu daca imi desfasor jocul in padurile de la ... (vezi toată discuția)
Teren mai puțin decât in acte Liviu staicu Liviu staicu Buna seara, am achiziționat un teren intravilan din acte rezulta 4350 mp iar din măsurători 3242 întrebarea mea diferența un este și cum a-și putea-o ... (vezi toată discuția)
Atribuire, superficie, uzucapiune, concesionare teren pt. garaj legal construit GhiVal GhiVal Am construit in 1995 (cu autorizatie) un garaj, pe terenul proprietatea Statului Roman. Garajul a fost dat in folosinta definitiva in 1998 si inscris in ... (vezi toată discuția)