avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca de evacuare necomunicata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca de evacuare necomunicata

Buna ziua,as dori sa ma sfatuiti cum sa pot obtine o hotarare judecatoreasca de evacuare a unui imobil care a fost emisa pe 26.06.2015,dar nici pana azi nu am primit-o acasa.Cum sa fac sa o primeasca si paratul avand in vedere ca dupa 30 de zile de la comunicare sa o pot face definitiva si irevocabila? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:18, 4 Septembrie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa asteptati ca sentinta sa fie motivata si redactata.
Abia dupa aceia este comunicata.
Termenul de recurs este de 30 de zile de la comunicare.
Puteti formula, eventual, o cerere de urgentare a motivarii si comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Divort emy_39 emy_39 buna ziua.as dori sa aflu in cat timp ajunge hotararea judecatoreasca acasa, daca ultima infatisare a fost pe 21 octombrie 2010.pentru afi valabila trebuie ... (vezi toată discuția)
Redactarea sentintei de divort aymeelaly75 aymeelaly75 In urma cu doua luni si jumatate s-a pronuntat divortul cu doi minori, de comun acord si fara motivari, dar inca nu mi s-a redactat sentinta de divort, cu ... (vezi toată discuția)