avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

Sunt bibliotecar de comuna(post - studii medii) la treapta a doua cu un salar de incadrare de 704 lei. De curand am terminat facultatea si vreau sa stiu cum pot trece pe studii superioare?????//
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand.
Cel mai recent răspuns: mihaela sandu , utilizator 10:07, 15 Iulie 2009
Aduceti adeverinta de la facultate si vorbiti cu angajatorul ,pentru ca el stie mai bine ce sepoate face in acasta situatie.
Potrivit art.8 din OG nr.10/2008, absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere cu pana la 20% a salariului de baza avut.

Ca sa fiti incadrata la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite trebuie ca studiile superioare absolvite sa fie specifice domeniului in care lucrati.
stiu ca pe baza adeverintei ma poate trece problema este ca eu acum sunt pe studii medii treapta a doua cu salaru de incadrare 704lei adaugandu-se 20 % ar veni 844 lei iar la studii superioare gradul cel mai mic are incadrarea de 877lei deci depasesc cei 20%. ce as putea sa fac in asemenea situatie. chiar am facut 3 ani de facultate degeaba??????????????#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)