Sunt bibliotecar de comuna(post - studii medii) la treapta a doua cu un salar de incadrare de 704 lei. De curand am terminat facultatea si vreau sa stiu cum pot trece pe studii superioare?????//
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand.
Potrivit art.8 din OG nr.10/2008, absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere cu pana la 20% a salariului de baza avut.
Ca sa fiti incadrata la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite trebuie ca studiile superioare absolvite sa fie specifice domeniului in care lucrati.
stiu ca pe baza adeverintei ma poate trece problema este ca eu acum sunt pe studii medii treapta a doua cu salaru de incadrare 704lei adaugandu-se 20 % ar veni 844 lei iar la studii superioare gradul cel mai mic are incadrarea de 877lei deci depasesc cei 20%. ce as putea sa fac in asemenea situatie. chiar am facut 3 ani de facultate degeaba??????????????#-o