avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie pentru ajutorul de incalzire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie pentru ajutorul de incalzire

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o comunicare de la Protectia Sociala, pentru a plati suma de 1310 lei, in urma verificarilor efectuate, am fost identificata cu un impozit bancar, estimat la peste 3000 lei. Desi, acest impozit bancar era pentru fratele meu bolnav psihic, eu nu am cum sa ma justific, pentru ca era pe numele meu. In anii precedenti 2012-2013, tot in suma acestui cont bancar, am primit sa platesc suma de 863,97 lei, pe care am platit-o. Desi, nu aveam un loc de munca, trebuia sa platesc din acel cont estimat. In octombrie 2013, am ridicat acel impozit bancar, din cauza unor nevoi personale. Pentru a beneficia de ajutorul de incalzire pe 2013-2014, am depus toate documentele necesare in acest sens. Desi, am primit ajutorul de incalzire, acum, in 2015, mi-a venit sa platesc suma de 1.310 lei, pe 2013-2014. Am sunat la Protectia Sociala, unde mi-au spus ca mi s-a trimis un mandat postal, pentru a justifica ca nu mai am acel impozit bancar. Mentionez faptul ca, eu nu am intrat in posesia acestui mandat postal. Cu toate acestea, ei mi-au trimis o comunicare prin care imi cer sa platesc suma datorata. De asemenea, mi-au mai spus ca trebuie sa fac o contestatie la judecatoria competenta. In luna august, am depus acea contestatie, unde nu am detaliat situatia, ci doar am specificat sa imi anuleze acea suma. Va rog, sa ma ajutati cu niste informatii, daca as putea sa mai depun o anexa, in care sa justific mai clar situatia, si daca pot sa cer sa se judece in lipsa mea, fara taxe judiciare, pentru ca nu am un loc de munca. De asemenea, va rog, daca ma mai puteti ajuta si cu alte informatii, care sa imi fie de folos. Va multumesc si imi cer scuze, pentru inconvenienta creata legata de scris.

Alte discuții în legătură

Retragere drepturi ajutor de incalzire miara miara Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri in urmatoarea situatie. Am beneficiat de ajutor de incalzire pentru sezonul 2013-2014. Astazi am ... (vezi toată discuția)
Penalizare ajutor social pentru incalzire Dan96 Dan96 Am primit o penalizare de la ajutorul social pentru incalzire, datorita faptului ca am avut un depozit bancar mai mare de 3.000 lei pe numele meu (dar nu erau ... (vezi toată discuția)
Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)