avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizare ajutor social pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizare ajutor social pentru incalzire

Am primit o penalizare de la ajutorul social pentru incalzire, datorita faptului ca am avut un depozit bancar mai mare de 3.000 lei pe numele meu (dar nu erau banii mei) si mi s-a spus ca trebuie sa inapoiez banii pe 2 ani primiti pentru ajutorul de incalzire. Cum pot proceda ca sa justific ca banii nu erau ai mei si sa nu inapoiez banii?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:53, 5 August 2015
Sunteti titularul contului si ati depus o declaratie pe proprie raspundere falsa in ceea ce priveste conditiile de acordare a ajutorului de incalzire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pentru ajutorul de incalzire DanDe DanDe Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o comunicare de la Protectia Sociala, pentru a plati suma de 1310 lei, in urma verificarilor efectuate, am ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire crin1988 crin1988 Anul trecut tatal meu a bebeficiat de ajutor de incalzire insa azi a venit un plic in care specifica sa restituie suma de 850 de ron care a fost alocata anu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dividende si venituri din dobanzi pentru subventie caldura Alin_122 Alin_122 Buna ziua, Am o mare problema si am nevoie de ajutorul vostru. Bunica mea \\"pensionara cu o pensie de ~450RON\\" si cu fratele meu \\"Student\\", au ... (vezi toată discuția)