In 12,2008 un cetatean inmatriculeaza un auto plateste taxa dupa 8 luni in 07,2009 vinde auto ii spune cumparatorului ca taxa e platita si nerecuperata deci valoarea auto e mai mare are si valoarea taxei in ea pe care o incaseaza. In 09,2012 actualul proprietar vinde maina la fel spune taxa platita si nerecuperata lucru confirmat de ANAF ,in 08,2015 imi vinde mie masina si surpriza primul proprietar a recuperat taxa in 2014
-eu consider ca primul proprietar e un escroc si se face vinovat de inselaciune ca a ascuns faptul ca a actionat in judecata pentru recuperarea taxei fapt ce ma afecteaza direct pe mine prin micsorarea valorii masinii nici unul din proprietarii de mai sus nu cumparau masina daca stiau ca nu e palatita taxa su o cumparau la o valoare mai mica. Viciile ascunse si neprezentate inseamna inselaciune
Mai mult in fata instantei sa prezentat ca fiind proprietarul masinii fara a aduce la cunostinta instantei ca el deja a recuperat taxa prin vanzarea masinii.
Fals in documente
Parea dvs va rog
Salut. În instanță a solicitat recuperarea contravaloarea taxei plătite, nu a vea obligația de a face dovada că mai deține mașina, legea nu condiționează acțiunea de recuperare de existența dreptului de proprietate la momentul promovării acțiunii.
Dacă este sau nu înșelăciune, eu zic că nu este, poate ar exista o discuție dacă în contractul de vânzare ar exista ceva stipulații cu privire la taxa. (cam acesta este riscul folosirii unui contract tip de vânzare cumpărare, cumpărat de la neica nimeni).
Problema este de natură civilă zic eu.
Taxa auto
ContSters331159
Buna ziua,am o mare nelamurire in privinta taxei auto!am cumparat o masina in ianuarie 2013 ,in luna martie 2013 am scos de la anaf adeverinta precum taxa auto ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu
mario57
Buna ziua!
Intentionez sa achizitionez un autoturism inmatriculat in Romania pentru care proprietarul poate prezenta dovada ANAF de taxa (timbrul) de mediu ... (vezi toată discuția)