mikifulgutz a scris:
Si apoi...dumneavoastra spuneti lucruri minunate! Pai acest administrator nu mi-a permis nici sa vad actele( de verificat nici nu mai incape vorba), dara-mi-te sa le mai si predea lunar! Stampila am obtinut-o abia dupa cateva luni bune, tot cu amenintarea Politiei. X-(
Pai sa va mai spun cate ceva minuni.
Administratorul dumneavoastra, ca orice alt angajat, a facut ceea ce i-ati solicitat, ce i-ati permis dumneavoastra cei din conducerea asociatiei, dumneavoastra proprietarii asociatiei.
Daca nu v-a permis sa vedeti actele trebuia imediat sa "nu-i permiteti" sa munceasca in asociatia dumneavoastra.
Cenzorul ce a veerificat luna de luna?
Administartorul nu trebuie sa predea luna actele. Poate ati inteles gresit. Administartorul, casierul, contabilul... trebuie sa nu ia nici un act acasa, ci sa lucreze in sediul asociatiei acolo unde actele trebuie sa existe permanent si unde sa poata fi gasite oricand de cenzor, presedinte, membrii comitetului..., sa poata fi prezentate proprieatrilor la cerere.
Stampila sta la presedinte si nu la administrator. E vina celui care i-a dat stampila administartorului.
Acum ce a fost, a fost. Dar atentie sa nu repetati pe viitor aceste greseli. Aceleasi necazuri le puteti avea si cu firma de administrare ce o aveti acum daca-i permiteti sa scoata actele din sediul asociatiei dumneavoastra. Nicaieri, la nici o firma nu pleaca angajatul acasa cu actele firmei, cu traista cu facturi, chitante, registre.. Acestea stau la locul lor, fiecare pe raftul lor in sediul asociatiei.