avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Spatiu comercial inchiriat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Spatiu comercial inchiriat

am inchiriat 18 mp intr-un spatiu comercial pentru a-mi desfasura tot o activitate comerciala de la o firma care avea in chirie acest spatiu si avea acordul proprietarei sa subanchirieze am facut investitii din surse propii care au fost stipulate la clauze in contract (nu a fost scazuta investitia la plata chiriei) , am platit chirie si utilitati fara sa primesc factura acum am primit o notificare prin care firma imi cere sa cedez drepturile asupra spatiului unei alte firme al aceleiasi familii (sotului) si sa incheie cu mine un alt contract de subanchiriere cu cealalta firma cu alta chirie si alte clauze , contractul meu este incheiat cu prelungire automata dupa 2 ani daca nu exista alte notificari ramane neschimbat.Cum trebuie sa procedez daca inchei un nou contract cu cealalta firma nu imi mai pot recupera investitia, este vorba de usa de acces care a fost montata in locul vitrinei si care acum se afla in posesia firmei care mi-a subanchiriat dar au preluat-o fara un proces verbal separare lumina si apa va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract subanchiriere hambra hambra am incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica (eu - persoana juridica) a unui spatiu pe o perioada de 8 ani. intrebare : am dreptul sa-l ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere radu26 radu26 Intr-un contract de inchiriere intre doua pers fizice, a unui spatiu cu destinatia de locuinta, din care locatarul are o firma si vrea sa-si deschida punct de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu iliescuelena iliescuelena Detin intr-o piata un spatiu care este proprietate prin hot.jud.definitiva si irevocabila . dar terenul de sub cladire este al pietei asa ca platesc printr-o ... (vezi toată discuția)