avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 088 - am atins plafonul de 220.000 lei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 088 - am atins plafonul de 220.000 lei

Buna ziua,

Am atins plafonul de 220.000 lei/an, si, ca atare, trebuie sa fac declaratia 088 pe care nu o pot accesa in sistemul cu xml. Va rog sa ma ajutati cumva.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 10:02, 6 Septembrie 2015
Buna dimineata,
Mergeti pe ANAF, declaratii, 088 si comletati pdf-ul.
(soft A)
Diana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Eroare validare d394 ContSters238039 ContSters238039 Buna ziua! Heeeelp! :(( Ati intalnit, cumva, situatia in care .pdf-ul \"intelighent\" #-o al D394 nu permite validare dupa ce s-a importat fisierul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu cod de tva de la inceput costalisna costalisna Buna ziua, Am o Intr Indiv, platitoare de TVA si doresc sa-mi infiintez un SRL, dar doresc sa am de la inceput cod de TVA. Ma poate ajuta cineva sa-mi ... (vezi toată discuția)