avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere si cursuri SNG 2015
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere si cursuri SNG 2015

Buna seara!
Ma adresez cu o intrebare pentru cei care au sustinut si promovat concursul la SNG: cat dureaza cursurile, sunt la zi, sunteti platiti pe perioada cursurilor si daca se ofera cazare?
Sincer nu cunosc prea multe detalii despre ce se intampla daca esti admis si raspunsurile voastre m-ar ajuta sa ma decid daca ma pot orienta spre aceasta cariere!
Va multumesc tare mult

Alte discuții în legătură

Profesia de grefier: pro ºi contra GoodnightLady GoodnightLady Bună ziua! Adresez următorul mesaj studenţilor sau absolvenţilor SNG. Am 23 de ani şi mă atrage mult meseria de grefier, deşi ştiu că implică ... (vezi toată discuția)
Sng...repartizarea la finalul cursurilor???? mikaia mikaia salut.ma numar printre cei admisi anul acesta la SNG si am o intrebare - vreau sa stiu; daca la finalul cursurilor SNG nu sunt locuri in judetul unde ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)