avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Actul de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Actul de casatorie

Buna ziua Sper ca ma puteti ajuta la intrebarile mele.Sunt Roman si vreu sa ma casatoresc cu o fata din Repblica Moldova si casatoria va fi in Romania.Intrbarile mele sun: de ce acte are nevoie ea ca sa putem sa ne putem casatori? Si dupa ce ne casatorim dupa cat timp poate ea sa-si faca buletin romanesc?Intreb pt ca eu lucrez in Italia si dupa casatorie vreau sa o iau cu mine.Credeti ca este posibil ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:17, 6 Septembrie 2015
Buna ziua,

Despre acte s-a tot scris pe forum, de exemplu aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Declaratia ca indeplineste conditiile pentru casatorie in Romania sa o dea la un notar din Rep. Moldova.

Nu-si poate face carte de identitate romaneasca decat daca obtine cetatenia romana insa pe baza certificatului de casatorie va puteti reintregi familia in Italia daca dvs. locuiti si munciti acolo cu forme legale. Primiti informatii si indicatii de la primaria de care apartineti. Ca idee, cititi ce scrie in link-ul de mai jos. Sotia trebuie sa ceara viza de reintregire de la ambasada Italiei in Moldova:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean turc si romanca alexandraerhan alexandraerhan buna ziua...as avea o intrebare va rog mult sa ma ajutati......eu sunt romanca si prietenul meu e turc ....locuieste in turcia si am dori sa ne ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean roman rodik112 rodik112 buna ziua sunt din republica moldova si ma aflu in Romania si mia exspirat viza si as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean roman am toate actele necesare dar ... (vezi toată discuția)