avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare diploma cu date personale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare diploma cu date personale

Buna ziua,
Am si eu o problema. Am lucrat undeva si mi s-a incheiat contractul de munca. Mi s-a facut o diploma de formator pe care nu am platit-o, nu mi s-a spus ca trebuie sa o platesc sau altele. Diploma e pe numele meu, are datele mele personale. Firma nu e trecuta in niciun fel pe acea diploma. Nu am semnat nimic cum ca diploma e proprietatea salonului, desi asa sustine cea de acolo. Mi-am cerut diploma, dar refuza sa mi-o dea in ideea ca mai are nevoie de ea 2-3 luni, pana la sfarsitul anului, in caz de control sa aiba o diploma in salon. Dar eu nu mai lucrez acolo, deci ea se foloseste de numele meu practic. Ce as putea sa fac sa imi dea diploma aceea ? Am dreptul la diploma, nu?
Cel mai recent răspuns: CDaniela30 , utilizator 21:29, 7 Septembrie 2015
trebuia sa iti dea diploma de cand ai terminat cursul de formator
nu mi-au dat-o ca "e investitia salonului".
dar acum se poate face ceva sa o recuperez?
Faceti o sesizare la ITM.
Pentru recuperarea diplomei , va puteti adresa instantei de judecata.

ITM-ul nu are competenta in asa ceva.
multumesc. dar nu stiu exact care sunt demersurile..

Alte discuții în legătură

Diploma stivuitorist iscir radu2098 radu2098 Buna ziua. Am o intrebare. cum as putea sa imi recuperez diploma iscir de stivuitorist, mentionez faptul ca am autorizatia si talonul dar nu am primit diploma ... (vezi toată discuția)
Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilullui steffy25 steffy25 Buna! Am o problema grava.Parintii mei mi au luat toate diplomele: de bacalaureat, de licenta si le tin ascunse de mine. Am 24 de ani. e normal asa ceva? Pot ... (vezi toată discuția)