avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Diploma stivuitorist ISCIR
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Diploma stivuitorist ISCIR

Buna ziua. Am o intrebare. cum as putea sa imi recuperez diploma iscir de stivuitorist, mentionez faptul ca am autorizatia si talonul dar nu am primit diploma de la angajator dupa ce am parasit compania respectiva. nu am primit pe motiv ca nu am ramas la ei. Cum as putea face rost de una noua? multumesc frumos si metionez faptul ca sunt din Cluj daca ma puteti si indruma unde as putea sa ma duc sa imi rezolv problema multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:13, 25 Aprilie 2019
Buna ziua!
Poate va ajuta informatiile de aici
[ link extern ] /
Buna ziua! M-am uitat deja la acest articol si este vorba despre autorizatie. Ce sa faci daca pierzi autorizatia, dar eu nu am diploma. Ca si stivuitorist ai 3 acte importante.
1 DIPLOMA
2.AUTORIZATIA
3.TALONUL
iar eu nu o am pe prima.
dar va multumesc din suflet pt timpul acordat!!!
Atunci adresati.va firmei unde ati urmat acest curs pentru a va elibera un duplicat al diplomei.
Si nu ar strica si o plangere la ISCIR, ISJ, inspectoratul școlar județean, sau ITM pentru faptul că nu v.au eliberat toate actele la sfârșitul raporturilor de munca.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
O noua diploma puteti obtine dupa ce urmati un curs de perfectionare. Duplicat nu va emite ISCIR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)
Atestat de stivuitorist din italia, recunoaștere în românia Banaduc Banaduc am atestat de stivuitorist facut an ITALIA asi dori sa stiu daca este recunoscut an ROMANIA (vezi toată discuția)
Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)