avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE CREANTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE CREANTA

Am un proces pe rol in care am cerut despagubire dret de folosinta . Piritul a recunoscut in scris creanta si a prezentat inscrisul la dosar instantei . In acest caz pot cere instantei sa elibereze o ordonanta de plata ? Sau sa astept o hotarire a instantei ? Dupa ce piritul a depus precizarea prin care a recunoscut creanta , am luat la cunostinta de la dosar si am depus o cerere in baza articolului 436 (1) . Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scurta procesul ?

Alte discuții în legătură

A fost oportuna depunerea documentelor in aceasta situatie? ContSters366002 ContSters366002 Am chemat in judecata o ruda pentru despagubire drept de folosinta . Aceasta ruda a depus la dosar un document scris si semnat prin care recunoaste suma ceruta ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei declaratii scrise a paratului depusa la registratura ContSters359348 ContSters359348 Am convenit ca piritul sa recunoasca faptul ca imi datoreaza o anumita suma ca si despagubire pentru lipsa de folosinta .Am convenit asa pentru a nu mai face ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema , sau nu ? ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus la dpsar un inscris prin care au recunoscut suma ceruta de catre mine ca si despagubile . Adica au scris precizaea , au semnat-o si au depus-o ... (vezi toată discuția)