avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM O MARE PROBLEMA , SAU NU ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM O MARE PROBLEMA , SAU NU ?

Piritii au depus la dpsar un inscris prin care au recunoscut suma ceruta de catre mine ca si despagubile . Adica au scris precizaea , au semnat-o si au depus-o la registratura judecatoriei . Acum acesti sustin ca eu asi fi falsificat semnatrile . Ridicol ...Ce parere aveti ? Ce sa fac in aceasta situatie ? Instanta de fond s- a pronuntat in vavoarea mea pe art 436 - 1 . Am hotarirea . Inca nu este definitiva , este in termenul de apel .
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 00:38, 27 Februarie 2016
Da am hotarirea de la fond . Au fost chemati de doua ori sa se prezinte personal pentru a si sustine pozitia , nu au venit , judecatorul le- a acordat si timp pentru a depune concluzii scrise , nu au facut nimic , iar acum afirma ca am falsificat cu ajutorul calculatorului semnaturile....ridicol...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2016
ContSters382135, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost oportuna depunerea documentelor in aceasta situatie? ContSters366002 ContSters366002 Am chemat in judecata o ruda pentru despagubire drept de folosinta . Aceasta ruda a depus la dosar un document scris si semnat prin care recunoaste suma ceruta ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta ContSters368229 ContSters368229 Am un proces pe rol in care am cerut despagubire dret de folosinta . Piritul a recunoscut in scris creanta si a prezentat inscrisul la dosar instantei . In ... (vezi toată discuția)
Este sau nu infractiune? ContSters382135 ContSters382135 Am depus o actiune pentru dreptul de folosinta si am cerut o suma de bani . Piritii m-au interpelat si si-au manifestat dorinta de a se termina conflictul . ... (vezi toată discuția)