avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este sau nu infractiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este sau nu infractiune?

Am depus o actiune pentru dreptul de folosinta si am cerut o suma de bani . Piritii m-au interpelat si si-au manifestat dorinta de a se termina conflictul . Le-am spus ca sunt de acprd , dar numai cu conditia sa recunoasca suma ceruta de catre mine in fata instanti , pentru faptul ca nu am incredere in ei , si daca inchiei procesele , nu imi vor plati nimic . Au fost de acord , afirmind ca nu mai au bani pt avocat . Me-am inteles sa le redactez documentele , ceea ce am si facut . Acestia le-au primit , le-au semnat si le-au depus la registratura judecatoriei , personal . Acum dUpa ce am primit hotarIrea de la fond , au depus apel si au invocat faptul ca eu am redactat documentele , le-am semnat si le-am depus in numele lor . Pot avea probleme ? Repet - le-am redactat , dar piritii le-au semnat si depus personal .
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 17:13, 10 Aprilie 2016
Daca acesta este obiectul apelului,apelantii nu au sanse sa schimbe solutia instantei de fond
da domnule , acesta este motivul apelului . ma chinuie acesti oameni de patru ani , exact asa au procedat si la iesirea din indiviziune , tot pe astfel de motive au facut apel , evident nu au avut sanse . Va multumesc pentru incurajare .
Mai nou , apelantii isi contesta semnaturile . Cum se poate asa ceva ?? Ma gindesc la faptul ca daca ei au depus documentele , isi asuma si semnaturile nu este adevarat ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare problema , sau nu ? ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus la dpsar un inscris prin care au recunoscut suma ceruta de catre mine ca si despagubile . Adica au scris precizaea , au semnat-o si au depus-o ... (vezi toată discuția)
Pot repara greseala ? ContSters382135 ContSters382135 Am achitat o suma de bani unui vinzator ( o ruda ) , in vederea cumpararii unui teren . A primit banii , dupa care cind am facut chitanta de mina a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)